ZIJ bereidt zich voor


IK BEVAL IN VERTROUWEN

ZWANGERSCHAP, GEBOORTE EN KRAAMBED COACHING

Ben je zwanger? Of in afwachting van een zwangerschap?

Tijdens dit traject help ik je aan de hand van het boek: “Ik beval in vertrouwen” geschreven door B. Kuipers, het ‘moeder brein’ aan te zetten. Tijdens de zwangerschap gebeurt er op neurologisch gebied veel, je hersenen veranderen door een cocktail aan hormonen. Daarnaast hebben veel factoren invloed op jouw zwangerschap. Je omgeving, je familie, je werk, hoe jij jezelf ziet en bent opgevoed. Al deze componenten verdienen de ruimte om op te reflecteren.

Als moeder mag je leren dat jouw kennis gewicht heeft om goede beslissingen te nemen. Je mag leren wat je wel wilt en wat niet. Het blijkt voor moeders moeilijk om inbreng te hebben bij besluitvorming tijdens zwangerschap, bevalling en het kraambed, terwijl dat juist voor jou de belangrijkste aspecten zijn rondom de geboorte. Daarmee zeg ik niet, bedenk alleen de ideale situatie. Want eerlijk is eerlijk, vaak loopt een zwangerschap, bevalling en kraambed anders dan gepland. Het gaat erom dat je ook tijdens die momenten weet wat je nodig hebt. Op zowel fysiek als emotioneel vlak. 


In dit traject draait het om bewustwording, emotionele kracht en oefenen in zeggenschap, ook als het moeilijk wordt. Vanuit de organisatie ZO BEVAL IK werken wij als team 'trauma informed' met moedergericht counseling en bevorderen alle natuurlijke processen.

Je zal ontdekken onder welke omstandigheden jij optimaal je eigen intuïtie, je moeder brein kan volgen. Tijdens de sessies zullen wij hierover praten, verdieping vinden en een ‘plan’ schrijven die volledig bij jou aansluit.

Wat kun je verwachten?

 

~ Een vrijblijvend en kosteloos telefonisch kennismakingsgesprek.

~ Het traject bestaat uit vier sessies voor en twee sessie na je bevalling.

~ Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur. Afhankelijk van wat jij nodig hebt.

~ Tussen de sessies door kan je altijd contact met mij opnemen voor support.

~ Je ontvangt het doe boek: Ik beval in vertrouwen.  

~ Kosten: 450,00 euro
De kosten zijn inclusief btw. Uitbreiding met een extra sessie kost 80,00 euro. 

 

Heb je al een hersteltraject bij mij gehad? Dan bied ik je het ZIJ bereidt zich voor pakket aan voor 350,00 euro.